Wandelcoaching

Naast de activiteiten van Beleef het buiten biedt Marieke individuele wandelcoaching aan. Deze wandelcoaching is voor mensen die een stapje terug willen doen, anders willen kijken en weer terug bij hun kern willen komen. Marieke inspireert om veranderingen aan te gaan.

Samen gaan we op pad. Om te ontdekken, te laten bezinken, een stapje terug doen om verder te komen. We gaan de schoonheid van de natuur zien in onszelf.

Werkwijze

De coaching begint bij een intake en kennismaking van ongeveer een half uur. Mocht je verder willen gaan, dan zetten we samen een traject uit en het aantal sessies.

Voor de coaching zijn we in verschillende natuurgebieden, afhankelijk van de vraag.

Kosten

Voor de intake bereken ik geen kosten.

Vervolgens duurt een sessie 1 to 1,5 uur. Daarvoor vraag ik €55,00 per uur.

Ik neem koffie en/of thee mee, en wat te eten.

Wat ik belangrijk vind:

Tijdens de sessies vind ik het belangrijk dat alles er mag zijn. Ik werk integer en met compassie. Soms mag er ook even niets gezegd worden. Ik laat de helende werking van de natuur zijn werk doen.

Wil je kennismaken? of aanmelden voor een intake? Stuur een email via info@beleefhetbuiten.nl of bel naar Marieke op 0616439699
Ik werk in heel Noord/Oost Twente. Natuurlijk wil ik ook wel verder afspreken. Dan hanteer ik een tarief voor de rijkosten, afhankelijk van de plek.